On aika aloittaa…

Olen elellyt jonkinlaista hiljaiseloa melkein kolme vuotta. Onhan noiden kolmen vuoden aikana julkaistu kaksi kirjaa. Toinen omakustanteena ja toinen Kustannus-Mäkelän kautta. Omakustanne meni ja voitti Möllärimestarin. Lisäksi olen ollut mukana kaikenlaisissa muissa projekteissa kuten Herajoen koulun neljännenluokan runokirjan toteutuksessa, kuvittamassa kahta kirjaa, tehnyt sadutusprojektia eskarilaisten kanssa, kirjoittanut arki-blogia ja nyt viimeisimpänä vetänyt ilmaisutaidon kerhoa. Nettielämä on kuitenkin jotenkin jäänyt melkein täysin, jos Arki-blogia ei lasketa.

Nyt on aika palata takaisin hommiin. Tänään julistan alkaneeksi jo pitkään kaavaillun 1001 päivää-haasteen ja sen ohessa julistamme hakuun 1-3 kääntäjän paikkaa toteuttamaan unelmia, viemään tärkeää sanaa eteenpäin, esittelemään maailmalle uutta suomalaista fantasiaa tai kertomaan satua olennoista, jotka on melkein jo unohdettu.

Otetaan vielä kertauksen vuoksi tähän missä voit seurata minua, elämääni ja projektejani.

BLOGIT

Minä olen kirjoittaja, yleisiä ajatuksia maailmasta, elämästä ja kirjoittamisesta (tämä blogi): http://jossainkaukana.net/satuolento/

1001 päivää – matka kohti unelmaa, tavoitteena löytää 1001 päivän aikana parempi elämä, onnellisempi mieli ja unelma: http://jossainkaukana.net/1001paivaa/

 

FACEBOOK

Kirjoittajasivu: Kirjoittaja Minttu Vettenterä

Oma profiili, jota seuraamalla pääset kurkkimaan mitä meille kuuluu ja missä mennään: Minttu Vettenterä (saa jäädä seuraamaan)

INSTAGRAM

KÄYTTÄJÄTUNNUS: minttuvet

Instagram tulee jatkossa painottumaan 1001-projektin etenemiseen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *