Kohti Halloweenia

Nyt mä päästän sen irti! En pedon, enkä edes marsua – vaan Halloween-huuman. Se on tässä kuussa hei!

Kaikki meidän porukan tuntevat tietävät, että halloween on se Meidän juttu. Se on yksi vuoden suurimmista päivistä ja sitä valmistellaan viikkotolkulla. Myönnetään, viime vuonna yllätin itsenikin, kun kaivelin varastosta Halloween-laatikoita. Onko näitä oikeasti jo näin paljon? No olihan niitä ja täytyy myöntää, että kovin kutkuttaisi tilata tälle vuodelle muutamia juttuja lisää.

Olen useamman kerran miettinyt, että pitäisi kirjoittaa näitä halloween-juttuja johonkin ylös. Jos vaikka joku muu saisi niistä jotain iloa tai inspiraatiota. Teenpä sen nyt. Halloweeniin on neljä viikkoa. Lupaan viihdyttää teitä nämä viikot erilaisilla halloweeniin liittyvillä kirjoituksilla. Tosin myönnetään. Mulla on tälle vuodelle pari ideaa, joita pidän salassa meidän perheen halloween-juhliin asti, ettei lasten kaverit pääse täältä stalkkaamaan ja saadaan pidettyä kiinni yllätyksestä. Julkaisen ne sitten 1.11. jos joku juhlii vielä sen jälkeen tai käytettäväksi seuraavina vuosina.

Koristelusta on hyvä lähteä liikkeelle. Sitä krääsää meiltä tosiaan löytyy jo laatikko tolkulla, mutta silti löysin itseni etsiskelemästä tänään netistä lisää. Tässä kuitenkin muutama kuva koristeluista, joita meillä oli viime vuonna:

halloween1

Jomman kumman tytön parvisängyn alta kurkkii joku…

halloween2

Hukkiksen huone muuttui isoilla printeillä ja styrox-hautakivillä hautausmaaksi, lakanoilla on peitetty lelulaatikoita ja muita.

halloween3

Eteisen oven takana on joku…

halloween4

halloween5

Hautausmaa aiheeseen kuuluvassa valossa.

 

Tänään surffatessa tuli vastaan tällaisia:

jaakaappi

Kuva: Butterick’s

creepy

Kuva: Butterick’s. Tästä ajattelin tehdä jonkinlaisen oman version.

haamu

Kuva: Butterick’s. Näitä hengaavia tyyppejä meillä onkin jo useampia, mutta silti tässä oli jotain mikä kolahti… Ups. Saattoi lähteä tilaus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *